Baksug i avlopp

Vi har bott i huset i två år och har inte haft några problem med lukt från något avlopp eller någon brunn innan. Kluckande avlopp – dålig luftning – stopp? Baksug i rör under slasken täpper till?

Det tycks vara ett baksug emellanåt, som bara försvinner om man lyfter. De flesta problem med avlopp beror oftast på degynnande stopp men . LÄS OCKSÅ: oslagbara husmorstips du kommer älska. Det går att lösa stopp i avlopp på flera sätt.

Jag har ett ljudligt problem med mitt avlopp. Det blir baksug eller hur man ska säga. Vattenlåset-låter som ett vattenlås är tomt. Kan hända om det blir baksug.

Prova spola alla avlopp -handfat, i duschen, vask och kolla så det är . Nån som är bra på att lösa avloppsproblem? Vi har gjort allt själv och jag måste säga att jag lärt mig det mesta om hus, avlopp , dränering etc. Tips att få bort avloppslukt?

Någon som är rörmokare eller händig? Såfort jag spolat i den eller hällt ut vatten så får den som ett slags baksug och. Har du en vask med dubbla avlopp ? Under de år jag bott här har det fungerat fint för mig (men slamfirman har gnällt p.g.a. baksug eller nå´t) så det var tvunget!

Då kan det bli baksug och luft sugs upp från avlopp och toalettkrök vilket kan.